SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kävlinge Gymnastikförening
Välkommen!

Välkommen till Kävlinge Gymnastikförening!

 

Höstterminen 2021

 

 
Den 19/7 kl 15.00 släpps platserna för nya medlemmar, till  höstens  grupper. 
 
För befintliga medlemmar släpps höstens platser den 12/7kl 12.00, förtur till den
19/7 kl 12.00
 
Hur vet jag vilken grupp jag ska boka?
Ni anmäler till den grupp som stämmer in på gymnastens ålder! Ni hittar alla våra grupper under "träningsgrupper". Här finns träningstider för respektive grupp. 
 
Höstterminen startar V 36 med uppehåll för höstlovet v 44
 
Varmt välkomna 

 

 Tävlingsgrupper går ej att anmäla till, dessa blir man uppflyttad till av en ledare och man får då en förfrågan från föreningen.

 
Vid frågor maila kansli@kavlingegf.se
 
 
Ledarstipendium
2021-05-17 20:00

Vi gratulerar Linnea Nilsson som är en av de 250 stipendiaterna som tilldelats stipendium av Sparbanksstiftelsena för goda ledarinsatser inom barn- och ungdomsidrotten i Skåne. 

 

Linnea har varit aktiv i 10 år som ledare i Kävlinge Gymnastikförening, hon är en uppskattad ledare av såväl gymnaster, föräldrar och som ledarkollega. Linnea visar ett stort engagemang som ledare och är en väldigt god förebild för sina gymnaster och ledarkollegor. 

Grattis Linnea 

 

Sista träningsveckan
2021-05-13 15:37

Hej 

 

V 21 är sista träningsveckan för denna terminen ( gäller våra breddgrupper) Vi återkommer med datum för när höstens platser släpps😀

 

Önksar Er alla en riktigt skönt sommar så hoppas vi att vi ses till hösten igen😀

 

Kävlinge Gymnastikförening 

Våruppvisning/Gympiad
2021-04-08 19:59

Hej

 

Tyvärr blir vi tvugna att ställa in årets våruppvisning/gympiad pga av den rådande pandemin. I julas gjorde vi en digitaluppvisning som vi vet blev väldigt uppskattad. Dessvärre ser vi att det är svårare att genomföra denna film nu under våren då restriktionerna är skärpta yttligare och gymansterna får vara endast i grupp om 8. Vi hoppas på Er förståelse i detta. 

 

Mvh Kävlinge Gymnastikförening

V 8
2021-02-22 22:32
Hej 

Ingen träning v 8 önskar Er ett härligt sportlov
Terminsstart
2021-01-27 11:30
MINA UTSKICK
 
Viktig information - terminsstartFrån: Kävlinge Gymnastikförening, 2021-02-06 12:46

Hej

Vi har glada nyheter, vi startar upp vår verksamhet nästa vecka (v6). Vi förlänger terminen tre veckor med uppehåll för sport och påsklov.

Vi har fått göra några tidsusteringar för att där ska vara lite mellanrum mellan grupperna, se bifogad fil. 

Föreningen har tagit fram riktlinjer för att kunna bedriva en så säker verksamhet som möjligt, men vi behöver även Er hjälp för att det ska kunna genomföras, vi önskar att ni läser igenom riktlinjerna noga tillsammans med Era barn (bifogad fil).

Kom bara om du själv är helt frisk

Gymnast eller ledare som känner sig sjuk, även med milda symptom, får inte komma till träningen alls, utan stannar hemma tills man varit symptomfri i minst två dygn. Om en gymnast uppvisar symptom under träning kontaktar ledarna omedelbart föräldrar som får komma och hämta sitt barn.

Kom inte om någon som du bor med är sjuk i covid-19

Gymnast eller ledare som bor tillsammans med någon som testats positivt för covid-19 måste stanna hemma från träning minst 7 dagar efter positivt testsvar.

Kom ombytt

Inget ombyte i hallen eller i omklädningsrum

Vänta utanför hallen

Ledarna samlar sina gymnaster utanför hallen före träning. Inga föräldrar får vara i hallen och både lämning och hämtning sker utanför.

Tvätta händerna före träning

Ledarna ansvarar för att gymnasterna tvättar händerna med tvål och vatten samt använder handsprit innan de går in i hallen.

Några små tidsjusteringar är gjorda för att kunna få lite tid mellan respektive grupp, se bifogat schema .

Träning i små grupper

Gymnasterna delas in i små grupper om max 8 och grupperna håller ihop både före, under och efter träning. När grupperna byter station eller redskap spritas händerna och i den mån det är möjligt även redskapen.

Egen vattenflaska

Alla gymnaster tar med en egen, namnad och fylld, vattenflaska hemifrån.

Varmt välkomna

Kävlinge Gymnastikförening

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Klädleverantör