SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kävlinge Gymnastikförening
Årsmöte
2023-09-14 21:35

Föreningens årsmöte äger rum den 8/10 kl 10.00 på 

Barsebäck bad hotell, Kustvägen 125 24657 Barsebäck
 
Önskar ni lämna något förlag till årsmötet måste det göras senast 29/9 till holgersson@rojgraphic.se

 

 

 

Vi öppnar upp bokningen för barn och vuxengymnastik i Löddeköpinge
2023-08-12 14:26

Vi har glädjen att meddela att vi har fått ledare till vår Barn och Vuxengymnastik i Lödde och har därmed öppnat upp bokningen inför hösten. Varmt välkomna som ledare Henrik och Ulrika.

 

 

Stolta över Er
2023-07-05 21:57

I helgen som gick tävlade vår tränare Tobbe SM i truppgymnastik tillsammans med sitt lag i GK Motos Salto! Tobbe började sin karriär som gymnast i Kävlinge Gymnastikförening! Vi är så stolta över dig. 

Även Lovisa Hörstedt började sin gympakarriär i Kävlinge Gymnastikförening och i helgen kammade hon hem silvret på SM med sitt lag Gk Motus salto! Stort grattis🥈

 

Grymt jobbat båda två⭐️⭐️⭐️

Stolt hemmaförening

Bokning av plats inför höstterminen
2023-07-03 18:46

Vi kommer att öppna upp vår bokning inför höstterminen följande datum

 

Befintliga medlemmar: 31/7 kl 12.00, gymnasterna har förtur att boka sig i gruppen gymnasten gått i under våren fram till den 4/8 kl 11.00

 

Befintliga medlemmar som byter grupp pga av ålder tex en gymnast som gått i en 4-5 års grupp och nu byter till en grupp för barn som är 6 år: 4/8 kl 15.00 ( alla har en garanterad plats i föreningen om ni bokar senast 8/8). Ni bokar själva via hemsidan.

 

Befintliga medlemmar som vill byta grupp inom samma åldersspann tex från 1 dagars till 2 el 3 dagars grupp mailar kansli@kavlingegf.se skriv barnets namn samt till vilken grupp ni vill byta ( endast om där är platser lediga) först till kvarn gäller: 8/8 kl 12.00. Mail som kommer innan kl 12 kommer inte att räknas. Vi rekommenderar er att boka en plats i gruppen gymnasten gått i under våren för att säkerställa en plats.

 

Nya medlemmar: 9/8 kl 12.00 

 

Det är endast möjligt att boka sig till en grupp med rätt ålder, se information om respektive grupp  under fliken våra grupper, OBS tiderna för all grupper är inte klara än så de kan komma att ändras.

 

Hösterminen startar v 35

 

Varmt välkomna 

 

 

 

Höstterminen
2023-06-22 16:50

Hej 

 

Tyvärr är fördelning av halltiderna försenat från kommunen vilket gör att det kommer det dröja lite innan vi kan lägga ut schemat inför hösten samt vilka datum som man kan boka sig inför höstterminen. 

Vi kommer att lägga ut all information här på hemsidan när det är färdigt.

 

Önskar er en härlig sommar 

Massor av gympaglädje under vårtermien
2023-05-22 18:12

Nu börjar vårterminen lida mot sitt slut, sista träningsveckan är vecka 22.

Terminen har bjudit på en massa gympaglädje i alla våra grupper från våra allra yngsta gymnaster till våra äldsta.

Denna terminen har flera av våra lag varit ute och tävlat på alla regionsnivåer. Vi är så stolta över både ledare och gymnaster som har fått så fina poäng och omdömen.

 

I helgen tävlade Trupp Röd Rikstrean i Malmö och tog sig final, stort grattis till Er!

 

Vi önskar Er en riktigt härlig sommar

 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Klädleverantör