SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kävlinge Gymnastikförening
OBS Genrep kl 20.00 imorgon
2024-05-28 18:14

Observera att vi skrev fel tid i föregående utskick! 


Imorgon onsdag kl 20.00 i Korsbacka E-hall bjuder våra äldsta tävlingsgymnaster in till genrep inför helgens tävling, Riksfyran i växjö Kom och peppa, heja och låt er inspireras😀 hoppas vi ses

 

I helgen är det dags för 40 lag från hela Sverige att tävla Riksfyran. Kval på lördag och sen går de 10 bästa lagen till final på söndagen. Vill ni se tävlingen så finns det möjlighet att göra här 

http://gympabubblanplay.se

Höstterminen 2024
2024-05-27 20:18

Hej 

 

Vi vill börja med att tacka för en riktigt härlig vårtermin med massa glädje, rörelse och utveckling😀

 

Bokningen öppnar den 22/7 kl 12:00 för befintliga medlemmar som vill boka plats i den grupp man gått i under hösten. Förturen gäller fram till den 28/7 kl 12:00.

Vill man byta grupp mailar man kansli@kavlingegf.se med start den 28/7 kl 15:00 (mail som inkommer tidigare än 15:00 kommer inte att gälla). Även om man vill byta grupp så rekommenderar vi att man bokar in sig på befintlig grupp för att säkerställa sin plats, innan platser släpps till nya medlemmar. Detta för att vi inte kan garantera att det finns lediga platser i den grupp man vill byta till.

Bokningen öppnar den 1/8 kl 15:00 för nya medlemmar. Efter denna tid har man ingen förtur längre som tidigare medlem i föreningen.

Stort Grattis
2024-05-05 20:37

Vi säger stort Grattis Cassandra som i år har blivit tilldelad Sparbanken Skånes idrottsledarstipendiun. Cassandra har varit ledare i vår förening i många år och lägger ner hela sitt hjärta och själ på sina gymnaster och ser till att de utvecklas och får en meningsfull fritid. Tack Cassandra för all tid du lägger ner i vår förening. 

Vilken tävlingsvår
2024-04-25 12:24
Ladda album (+8 bilder) >>

I vår har alla våra 2 och 3 dagars grupper varit ute och tävlat. Fantastiskt att se all glädje,  gemenskap och kämparglöd på tävlingsgolvet. 

Det har varit riktigt fina omdömen och ett riktigt medaljregn över Kävlinge Gymnastikförening under våren⭐️⭐️⭐️

 

Guld Englacupen 

2 silver Englacupen

2 Brons Enhlacupen
Guld Regionsåttan

Silver Regionssjuan 

Brons Regionssjuan 

Guld trampett Regionsfyran 

Silver trampett Regionsfyran 

 

Grymt jobbat alla gymnaster och ledare vi är så stolta över Er alla👏

 

Massa rörelseglädje hos våra yngsta gymnaster
2024-03-17 21:26

Fartfylld rörelseglädje hos våra yngsta gymnaster i barn och vuxengymnastik i Löddeköpinge😀 så mycket glädje, motorik, koordination, kroppskontroll och lek som våra yngsta gymnaster får möjlighet möta och utveckla varje vecka. 

I helgen har Trupp Grön och Vit tävlar Englacupen
2024-02-11 11:52

I helgen har Trupp Grön och Vit varit och tävlat Englacupen på Lingvallen. En härlig tävlingsdag med massor av gymnastik, glädje och föreningsanda.


Massor av fina tävlingsvarv visades upp och vi är så stolta över Er alla⭐️⭐️⭐️

 

Det kammades hem ett guld, två silver och två brons🥇🥈🥈🥉🥉 stort grattis 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Klädleverantör